top of page

Online StressBootcamp

Een compleet en interactief online programma.

Gun je medewerkers een StressBootcamp tijdens de week van de werkstress: een inspirerend en interactief programma dat zich uitstrekt over vijf dagen.

Van 13 tot en met 17 november dagelijks een gevarieerd aanbod dat gericht is op het verbeteren van de mentale veerkracht.

Persoonlijk, laagdrempelig en anoniem.

Stress Botocamp.jpeg

Het programma

De bootcamp start elke ochtend om 08.00 uur met een ochtendmeditatie, gevolgd door een dagchallenge en wordt afgesloten met een insprerende workshop om 19.30 uur.

Start de dag fris en ontspannen

Ochtendmeditaties

Elke ochtend een meditatie om ontspannen en gefocust de dag in te gaan. De sessies passen naadloos in het dagelijks leven.

Jezelf uitdagen om 'op te ruimen'

Dagchallenges

Elke dag een challenge die helpt om bewuster en praktischer om te gaan met de dag en ervaar direct minder stress.

Praktische tips en theorie over stress

Avondworkshops

Interactieve live-sessies waarin experts dieper ingaan op verschillende aspecten van stress en stressmanagement.

Deelnemers aan
de bootcamp

 

Vergroten hun mentale veerkracht.

Ervaren minder stress.

Verhogen de productiviteit en focus.

Ontwikkelen een positieve kijk op stress.

De StressBootcamp
wat kun je verwachten?

Tijdens de Week van de Werkstress helpt FiveSteps de mentale veerkracht in jouw organisatie te vergroten met de StressBootcamp. De week van de werkstress vindt plaats van 13 november tot en met 17 november. 

 • De bootcamp is geschikt voor alle medewerkers. Persoonlijk, laagdrempelig en anoniem.

 • De bootcamp bestaat uit negen interactieve online workshops.

 • Tijdens de bootcamp krijgen deelnemers elke dag een challenge om direct hun stressoren aan te pakken.

 • Als organisatie ontvang je een inspirerend artikel over stress en veerkracht.

 • Voor één bedrag kunnen alle medewerkers onbeperkt deelnemen.

 • Kosten €650,- *

 • Word je klant van FiveSteps? Dan is de bootcamp gratis!

* Voor particulier, ZZP of MKB hebben we een maatwerkoplossing. Laat het weten in het aanmeldformulier.  

Alle medewerkers een complete StressBootcamp voor maar €650,-
 • Kan ik zelf een coach uitzoeken?
  Nee, dat kan niet. Omdat we jou zo snel mogelijk willen we helpen wordt automatisch op basis van beschikbaarheid een coach voor jou geselecteerd. Klikt dit niet? Geef dat aan bij je coach. Zij vinden het niet erg en we zorgen dat je aan een nieuwe coach gekoppeld wordt. Vind je dit lastig? Mail dan naar hi@fivesteps.nl dan zoeken we samen naar een oplossing.
 • Wat zijn de kosten?
  Als jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps kun je kosteloos gebruik maken van het platform. Een kennismaking consult is altijd kosteloos. Hierin kijken we samen naar de kosten, daarbij zijn de volgende mogelijkheden: We kijken samen of jouw werkgever de kosten alsnog vergoed We kijken samen of wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden
 • Mijn vraag staat er niet tussen.
  Geen probleem. Mail je vraag naar hi@fivesteps.nl en we reageren zo snel mogelijk.
 • Hoe werkt coaching via FiveSteps?
  Je kunt op twee manieren contact hebben met je coach: Via videobellen Via de chat Als je wilt videobellen plan je altijd een consult in met je coach. Dat kan direct in de agenda van je coach, makkelijk en inzichtelijk. Als je wilt chatten hoeft je coach niet altijd online te zijn. Op deze manier kun je altijd een vraag stellen en reageert je coach zo snel mogelijk. Wil je live chatten? Daarvoor kun je ook een chat consult inplannen.
 • Wat is een consult?
  Een consult is een afspraak tussen jou en je coach. Dat kan zowel via de chat als via videobellen. Er zijn twee type consulten: Een kennismakingsconsult: dit is je eerste consult. Hierin kijk je samen met de coach waar we jou mee zouden kunnen helpen. Een vervolgconsult: je hebt al een coach die je kent en kunt bij je coach op elk moment een vervolg consult inplannen. Een consult duurt ongeveer 30 minuten en is dus altijd online. Via de chat of via videobellen. Wat jij wilt.
 • Hoe krijg ik contact met een coach?
  Je kunt op twee manieren contact krijgen met een coach: Via de site: hier kun je een kennismakingsconsult boeken met een coach van FiveSteps. Dit kan alleen via videobellen. Via de app: als je de app hebt gedownload kun je via de app een vervolgconsult plannen met jouw coach via de app kun je ook chatten of een chat consult boeken. Hier lees je meer over onze app en kun je vinden hoe je hem download.

Aanmeldformulier

Vul in en we nemen binnen één werkdag contact op. 

bottom of page