top of page

di 06 sep

|

Online workshop

Kennismaken met mindfulness

In een +/- 60 min. durende workshop zal je kennis maken met mindfulness, wat het is en wat het voor je zou kunnen betekenen op het gebied van werk en privé. Naast dat er informatie over stress en mindfulness wordt gegeven, zullen we ook praktische tips geven.

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
Kennismaken met mindfulness
Kennismaken met mindfulness

Tijd en locatie

06 sep 2022, 20:00 – 21:00

Online workshop

Over het evenement

In samenwerking met GewoonNU organiseren we de workshop 'Kennismaken met mindfulness'. In een +/- 60 min. durende workshop zal je kennis maken met mindfulness, wat het is en wat het voor je zou kunnen betekenen op het gebied van werk en privé. Naast dat er informatie over stress en mindfulness wordt gegeven, zullen we ook praktische tips geven en mag je zelf een aantal kleine, toegankelijke oefeningen ervaren die je daarna gelijk kan toepassen.

Uitdagingen

Tegenwoordig is het behouden van een gezonde balans in je privé situatie en op de werkvloer best een uitdaging. Naast de vele mogelijkheden die er zijn op verschillende gebieden zijn er ook vele verplichtingen. Dit kan als een vervelende druk worden ervaren, wat resulteert in piekeren, vermoeidheid en eventueel ziekte.

Gezond vooruit

FiveSteps wil jou daarin graag een hand toereiken, zodat je weer beter in balans komt. We willen je een workshop aanbieden waarin je leert beter voor jezelf te zorgen; beter aan te voelen waar je grenzen liggen; beter te kunnen focussen (tijdens je werk); én je zult meerdere momenten van rust ervaren. Op deze manier krijg je handvatten om met minder stress weer op een gezonde manier vooruit te kunnen. Hoe? Door een zeer informatieve en interessante workshop. Naast de workshop bieden we ook een 6 weekse online groepscursus Mindful Leven.

Wanneer

Datum: 6 september

Tijdstip: 20:00-21:00 uur

Locatie: online via Teams

Trainer

De trainer is Marrit Jansma. Orthopedagoog en na haar studie werkzaam geweest in verschillende banen, waaronder als onderzoeker en in het onderwijs. Hier heeft ze veel kennis opgedaan op verschillende gebieden. Wat ze realiseerde is dat het hebben van een goede balans erg belangrijk is voor het goed uit kunnen voeren van je functie. Dit begon haar, mede door eigen (stressvolle) ervaringen, steeds meer te interesseren en heeft erin geresulteerd dat ze nu werkzaam is als mindfulness trainer en stresscoach.

Kosten

Maakt jouw werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de workshop gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Dan zijn er twee opties:

  • We kijken samen naar de mogelijkheden om de kosten via je werkgever vergoed te krijgen.
  • We kijken samen wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden.

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page