top of page

5 sessies

|

Online training

Krijg overzicht in je werk

Druk druk druk. Zie jij door de bomen het bos niet meer? In de training 'overzicht in je werk' leer je grip te krijgen op jouw werk. Door te prioriteren en te kijken wat je wel en niet kunt beïnvloeden.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Krijg overzicht in je werk
Krijg overzicht in je werk

Tijd en locatie

5 sessies

Online training

Over het evenement

In deze 5-weekse training leer je overzicht creëren in je werk. In de app ga je aan de slag met oefeningen en krijg je informatie. Je spreekt je trainer wekelijks.  Hij geeft je feedback en denkt met je mee.  

Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je zo snel mogelijk bericht van de trainer en toegang tot de FiveSteps App. Daar kun je direct een de introductiebijeenkomst plannen met je trainer en aan de slag met het eerste onderdeel. Tijdens de online introductie zul je kennismaken met je trainer. In totaal zul je 5 keer contact hebben met je trainer. Tussendoor kun je aan de slag via de app en vragen stellen via de chat.

Kosten

Maakt jouw werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de training gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Dan zijn er twee opties:

  • We kijken samen naar de mogelijkheden om de kosten via je werkgever vergoed te krijgen.
  • We kijken samen wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden.

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page