top of page

di 31 jan

|

Online workshop

Minder piekeren

Tijdens deze workshop leer je hoe je mindfulness kunt toepassen om je te helpen om te ontspannen en te focussen op het hier en nu. We gebruiken verschillende technieken en oefeningen om je te helpen om pieker gedachten te verminderen en om meer balans in je leven te creëren.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Minder piekeren
Minder piekeren

Tijd en locatie

31 jan 2023, 12:00 – 13:00

Online workshop

Over het evenement

Ben je geïnteresseerd in het verminderen van piekergedachten en het toepassen van mindfulness in je dagelijkse leven? In de workshop leer je het volgende:

  • Hoe je mindfulness kunt toepassen om te ontspannen en te richten op het hier en nu.
  • Hoe je pieker gedachten kunt verminderen en op een gezonde manier om kunt gaan met stress.
  • Hoe je meer balans en rust in je werkdag kunt creëren door het toepassen van mindfulness.
  • Verschillende technieken en oefeningen om mindfulness toe te passen in je dagelijks leven.

We hopeen dat je na de workshop praktische handvatten hebt om pieker gedachten de baas te zijn. Is deze workshop iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in het verminderen van piekergedachten en het toepassen van mindfulness in je dagelijkse leven? Meld je dan hier aan.

Trainer

De trainer is Marrit Jansma. Orthopedagoog en na haar studie werkzaam geweest in verschillende banen, waaronder als onderzoeker en in het onderwijs. Hier heeft ze veel kennis opgedaan op verschillende gebieden. Wat ze realiseerde is dat het hebben van een goede balans erg belangrijk is voor het goed uit kunnen voeren van je functie. Dit begon haar, mede door eigen (stressvolle) ervaringen, steeds meer te interesseren en heeft erin geresulteerd dat ze nu werkzaam is als mindfulness trainer en stresscoach.

Kosten

Maakt jou werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de workshop gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Er zijn dan twee opties:

  • We kijken samen of jouw werkgever de kosten alsnog vergoed
  • We kijken samen of wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page