top of page

7 sessies

|

Online training

Mindful Leven in 6 weken

In een 6-weekse training krijg je meer inzicht in jezelf, in handige, maar ook minder handige patronen. Via 1:1 sessies helpt Marrit je hierbij. De training is online en vanuit je eigen huiskamer te volgen.

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
Mindful Leven in 6 weken
Mindful Leven in 6 weken

Tijd en locatie

7 sessies

Online training

Over het evenement

In samenwerking met GewoonNU bieden we de 6-weekse training Mindful Leven. In deze training krijg je meer inzicht in jezelf, in handige, maar ook minder handige patronen. Deze 1:1 training is online en vanuit je eigen huiskamer te volgen.

Uitdagingen

Tegenwoordig is het behouden van een gezonde balans in je privé situatie en op de werkvloer best een uitdaging. Naast de vele mogelijkheden die er zijn op verschillende gebieden zijn er ook vele verplichtingen. Dit kan als een vervelende druk worden ervaren, wat resulteert in piekeren, vermoeidheid en eventueel ziekte.

Gezond vooruit

FiveSteps wil jou daarin graag een hand toereiken, zodat je weer beter in balans komt. We willen je een hele mooie training aanbieden waarin je leert beter voor jezelf te zorgen; beter aan te voelen waar je grenzen liggen; beter te kunnen focussen (tijdens je werk); én je zult meerdere momenten van rust ervaren. Op deze manier krijg je handvatten om met minder stress weer op een gezonde manier vooruit te kunnen.

De training Mindful Leven bestaat uit zes online sessies met onze mindfulness trainer Marrit.  Tussen de sessie door leer je meer over mindfulness en ga je aan de slag met oefeningen via de app. 

Trainer

De trainer is Marrit Jansma. Orthopedagoog en na haar studie werkzaam geweest in verschillende banen, waaronder als onderzoeker en in het onderwijs. Hier heeft ze veel kennis opgedaan op verschillende gebieden. Wat ze realiseerde is dat het hebben van een goede balans erg belangrijk is voor het goed uit kunnen voeren van je functie. Dit begon haar, mede door eigen (stressvolle) ervaringen, steeds meer te interesseren en heeft erin geresulteerd dat ze nu werkzaam is als mindfulness trainer en stresscoach.

Kosten

Maakt jouw werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de training gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Dan zijn er twee opties:

  • We kijken samen naar de mogelijkheden om de kosten via je werkgever vergoed te krijgen.
  • We kijken samen wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden.

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page