top of page

Start vanaf 13 september 2022

|

Online groepscursus

Mindful Leven in 6 weken 2022

In een 6-weekse training krijg je meer inzicht in jezelf, in handige, maar ook minder handige patronen. De bijeenkomsten van elk 1,5 uur zijn online en vanuit je eigen huiskamer te volgen.

Mindful Leven in 6 weken 2022
Mindful Leven in 6 weken 2022

Tijd en locatie

Start vanaf 13 september 2022

Online groepscursus

Over het evenement

In samenwerking met GewoonNU organiseren we de 6-weekse training Mindful Leven. In deze training krijg je meer inzicht in jezelf, in handige, maar ook minder handige patronen. De bijeenkomsten van elk 1,5 uur zijn online en vanuit je eigen huiskamer te volgen.

Uitdagingen

Tegenwoordig is het behouden van een gezonde balans in je privé situatie en op de werkvloer best een uitdaging. Naast de vele mogelijkheden die er zijn op verschillende gebieden zijn er ook vele verplichtingen. Dit kan als een vervelende druk worden ervaren, wat resulteert in piekeren, vermoeidheid en eventueel ziekte.

Gezond vooruit

FiveSteps wil jou daarin graag een hand toereiken, zodat je weer beter in balans komt. We willen je een hele mooie training aanbieden waarin je leert beter voor jezelf te zorgen; beter aan te voelen waar je grenzen liggen; beter te kunnen focussen (tijdens je werk); én je zult meerdere momenten van rust ervaren. Op deze manier krijg je handvatten om met minder stress weer op een gezonde manier vooruit te kunnen.

Hoe? Door een hele mooie compacte training. We organiseren ook een online workshop over kennismaken met mindfulness. 

Wanneer

De groepscursus Mindful Leven bestaat uit zes online bijeenkomsten op dinsdagavond:

  • 13 september 2022 
  • 20 september 2022
  • 27 september 2022
  • 4 oktober 2022
  • 11 oktober 2022
  • 22 november 2022

Tijdstip: 20:00-21:30 uur

Locatie: online via Teams

Trainer

De trainer is Marrit Jansma. Orthopedagoog en na haar studie werkzaam geweest in verschillende banen, waaronder als onderzoeker en in het onderwijs. Hier heeft ze veel kennis opgedaan op verschillende gebieden. Wat ze realiseerde is dat het hebben van een goede balans erg belangrijk is voor het goed uit kunnen voeren van je functie. Dit begon haar, mede door eigen (stressvolle) ervaringen, steeds meer te interesseren en heeft erin geresulteerd dat ze nu werkzaam is als mindfulness trainer en stresscoach.

Kosten

Maakt jouw werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de cursus gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Dan zijn er twee opties:

  • We kijken samen naar de mogelijkheden om de kosten via je werkgever vergoed te krijgen.
  • We kijken samen wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden.

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page