top of page

5 sessies

|

Online training

Stress de baas

In deze training ga je in gesprek over stress. Iedereen kent het en iedereen heeft er wel eens last van. Maar hoe word je stress de baas? Wat is stress eigenlijk en wat kun je eraan doen? Jouw trainer helpt je hierbij.

Registratie is gesloten
Andere evenementen bekijken
Stress de baas
Stress de baas

Tijd en locatie

5 sessies

Online training

Over het evenement

In deze online training gaan we in op de theorie achter stress. Wat gebeurt er eigenlijk in je brein en hoe komt het dat je fysieke klachten kunt krijgen door stress. Maar we gaan ook praktisch aan de slag en geven handvatten om jouw stress de baas te worden.

Hoe werkt het?

Na je aanmelding krijg je zo snel mogelijk bericht van de trainer en toegang tot de FiveSteps App. Daar kun je direct een de introductiebijeenkomst plannen met je trainer en aan de slag met het eerste onderdeel. Tijdens de online introductie zul je kennismaken met je trainer. In totaal zul je 5 keer contact hebben met je trainer. Tussendoor kun je aan de slag via de app en vragen stellen via de chat.

Kosten

Maakt jou werkgever gebruik van FiveSteps? Dan is de workshop gratis. Je kunt je hier direct aanmelden. Weet je niet of jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps? Er zijn dan twee opties:

  • We kijken samen of jouw werkgever de kosten alsnog vergoed
  • We kijken samen of wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden

Laat het ons weten via hi@fivesteps.nl

Deel dit evenement

bottom of page