top of page

Voorkom verzuim en stress op de werkvloer

Verzuim op de werkvloer komt steeds vaker voor in Nederland. In februari 2022 steeg het percentage verzuim naar 5,5%. Verzuim in combinatie met personeelstekorten zorgt vaak voor penibele situaties waarin werkgevers terechtkomen. Het voorkomen van verzuim op de werkvloer is daardoor een belangrijk agendapunt voor veel bedrijven. En hoe mooi is het wanneer je én verzuim én stress kunt voorkomen? FiveSteps helpt je hierbij.

Grafic.png
Linkedin.png

Wat is FiveSteps?

FiveSteps is een online platform waarmee jouw medewerkers gemakkelijk en anoniem in contact komt met een erkende online coach. Het gesprek staat bij ons centraal. Vandaar ons motto: ‘Let’s talk about stress’. Via het platform bieden onze coaches begeleiding, om op die manier veerkracht te vergroten, verzuim door stress te verminderen en een betere werkplek te creëren. 

Daarnaast biedt onze app medewerkers de kans om zelf aan de slag te gaan verschillende oefeningen en online modules. Lees hier meer over het online platform van FiveSteps.

Hoe werkt FiveSteps?

FiveSteps is een online platform waarmee je aan de slag kunt gaan met (werk)stress. Een leven zonder stress bestaat niet, maar je kunt wel leren ermee om te gaan. Het online platform van FiveSteps werkt in de volgende vijf stappen.

1.

Download en installeer de app via de app of playstore.

2.

Meld je aan met behulp van een unieke organisatie code.

3.

Start met een zelfhulpprogramma of schrijf je in voor een begeleide training.

4.

Ga in gesprek met een online coach of trainer. Via videobellen of chat.

5.

Ga aan de slag en krijg grip op werkstress. Meer weten? Maak kennis met ons.

Meer weten over het verminderen van stress op de werkvloer?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag meer tips over het verminderen van stress op de werkvloer? Download ons e-book of plan een kennismaking.

bottom of page