top of page

FiveSteps proberen?

Wil je toegang tot het platform? Voer je emailadres in en ontvang gratis en vrijblijvend een toegangscode voor de FiveSteps App.

Er gaat een veerkrachtige wereld voor je open!

Top

Hoe werkt het?

1.

Vraag een code aan via het formulier hierboven.

2.

Download de app in de appstores.

3.

Maak een account aan en log in met de code die je hebt ontvangen.

4.

Bekijk de leerlijnen, ga aan de slag met de oefeningen of schrijf je in voor een workshop.

5.

Vraag een coach om hulp en laat ons weten wat je ervan vindt.

 • Kan ik zelf een coach uitzoeken?
  Nee, dat kan niet. Omdat we jou zo snel mogelijk willen we helpen wordt automatisch op basis van beschikbaarheid een coach voor jou geselecteerd. Klikt dit niet? Geef dat aan bij je coach. Zij vinden het niet erg en we zorgen dat je aan een nieuwe coach gekoppeld wordt. Vind je dit lastig? Mail dan naar hi@fivesteps.nl dan zoeken we samen naar een oplossing.
 • Wat zijn de kosten?
  Als jouw werkgever gebruik maakt van FiveSteps kun je kosteloos gebruik maken van het platform. Een kennismaking consult is altijd kosteloos. Hierin kijken we samen naar de kosten, daarbij zijn de volgende mogelijkheden: We kijken samen of jouw werkgever de kosten alsnog vergoed We kijken samen of wat de kosten zijn als je dit zelf moet vergoeden
 • Mijn vraag staat er niet tussen.
  Geen probleem. Mail je vraag naar hi@fivesteps.nl en we reageren zo snel mogelijk.
 • Hoe werkt coaching via FiveSteps?
  Je kunt op twee manieren contact hebben met je coach: Via videobellen Via de chat Als je wilt videobellen plan je altijd een consult in met je coach. Dat kan direct in de agenda van je coach, makkelijk en inzichtelijk. Als je wilt chatten hoeft je coach niet altijd online te zijn. Op deze manier kun je altijd een vraag stellen en reageert je coach zo snel mogelijk. Wil je live chatten? Daarvoor kun je ook een chat consult inplannen.
 • Wat is een consult?
  Een consult is een afspraak tussen jou en je coach. Dat kan zowel via de chat als via videobellen. Er zijn twee type consulten: Een kennismakingsconsult: dit is je eerste consult. Hierin kijk je samen met de coach waar we jou mee zouden kunnen helpen. Een vervolgconsult: je hebt al een coach die je kent en kunt bij je coach op elk moment een vervolg consult inplannen. Een consult duurt ongeveer 30 minuten en is dus altijd online. Via de chat of via videobellen. Wat jij wilt.
 • Hoe krijg ik contact met een coach?
  Je kunt op twee manieren contact krijgen met een coach: Via de site: hier kun je een kennismakingsconsult boeken met een coach van FiveSteps. Dit kan alleen via videobellen. Via de app: als je de app hebt gedownload kun je via de app een vervolgconsult plannen met jouw coach via de app kun je ook chatten of een chat consult boeken. Hier lees je meer over onze app en kun je vinden hoe je hem download.
bottom of page