top of page

Vergroot je mentale veerkracht.

Bijna 2.1 miljoen Nederlanders hebben last van mentale klachten. Met FiveSteps kun je hieraan werken. Zie het als een online sportschool, maar dan voor je mentale gezondheid. Laagdrempelig en anoniem. Voor slechts €75,- heb je een jaar lang toegang tot al onze online sessies. Heb je toegang via je werkgever of een organisatie? Dan is FiveSteps zelf gratis.

iStock-1316738511.jpg
_edited.png

Het leven is te mooi om gebukt te gaan onder stress of mentale klachten. Toch heeft iedereen momenten waarop het allemaal even teveel wordt. Op het werk of privé. Ons motto: praat erover. Met je partner, een vriend(in) of een collega. En maak werk van mentale gezondheid. Via het online platform van FiveSteps krijg je onbeperkt toegang tot workshops, trainingen en persoonlijke coaching.

Linkedin.png

FiveSteps voor organisaties

Bijna 18% van de Nederlandse werknemers heeft burn-out klachten. Bijna tweederde van de werknemers durft niet voor hun mentale problemen uit te komen.

Doorbreek het taboe. Ga het goede gesprek aan. Met FiveSteps bied je medewerkers laagdrempelig en anoniem de kans om te werken aan mentale veerkracht en grip te krijgen op stress.

Wat is FiveSteps?

FiveSteps is een online platform waarmee je aan de slag kunt gaan met (werk)stress en je mentale gezondheid. Een leven zonder bestaat niet, maar je kunt wel leren ermee om te gaan. Veerkracht noemen we dat. Soms lukt dat niet alleen en daarom staan onze online coaches altijd klaar. 

Waarom
FiveSteps?

Jij kiest.

FiveSteps heeft een breed aanbod van workshops, programma's en oefeningen.

Effectief.

Alle programma's, oefeningen en lessen zijn gebasseerd op bewezen effectieve methodes.

Anoniem.

Niemand hoeft te weten dat je meedoet. Maar iedereen mag het weten. Kies zelf de interactie die je wilt.

Ontspan.

Verlaag je stressniveau. Met meditatie, ademhalen of yoga. Via een groepsles of met een oefening.

Inspirerende workshops

Via de app krijg je onbeperkt toegang tot diverse interactieve online workshops. Zowel live als on-demand. Onze experts nemen je mee in diverse thema's die jou helpen om veerkrachtig te worden.

Stress reguleren met je ademhaling - Paars.png
Maak kennis met Mindfulness - paars.png
Grip op je werkdruk - paars.png
Veerkracht bij Rouw en Verlies - Paars.png
  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page