top of page

Wat kan een coach van FiveSteps voor jou betekenen?

Medewerkers kunnen onbeperkt gebruikmaken van het FiveSteps. Het online platform met daarin centraal een app helpt je met eenvoudige en effectieve stappen beter om te gaan met stress. Je leert meer over wat stress is, de invloed van jouw eigen gedachten, hoe je ontspant en hoe je stress voorkomt. Met een goede mix van informatie en oefeningen zet je zelf stappen. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken, dan leg je eenvoudig contact met een deskundige coach. We vertellen je graag meer over de coaches van FiveSteps.

Hoe onze coaches jou verder helpen

Misschien moet je aan het idee wennen dat je chat of videobelt met een coach en niet in levende lijve iemand spreekt. Of dat je de antwoorden op de – soms lastige - vragen deelt met iemand die je niet kent. Toch heeft het veel voordelen en laat onderzoek ook zien dat online contact met een coach goed werkt.

Een groot voordeel is dat je waar en wanneer jij wilt een bericht op een makkelijke manier naar onze coach stuurt. Je coach is zo altijd binnen handbereik op je mobiel. Je hoeft niet te wachten op een volgende afspraak. Onze coaches helpen je om telkens kleine stappen te zetten. Ze kunnen snel je vragen beantwoorden en feedback geven, zodat jij weer verder kunt. Het is ook goed om te weten dat je in FiveSteps altijd anoniem blijft. Wat je wel en niet wilt delen, dat is dus helemaal aan jou.


Hoe kom ik in contact met een coach van FiveSteps?

Wil je graag chatten met een coach, dan kan dat via de app van FiveSteps. Download de app en schakel een coach in. Vervolgens opent een scherm waar je je bericht aan de coach kunt typen, zoals je dat bijvoorbeeld ook in WhatsApp doet. Wil je zeker weten dat de coach direct beschikbaar is, dan kun je samen een moment afspreken om live te chatten of zelfs te videobellen. Lukt het niet

via de app? Een kennismaking met een coach kun je ook via de website boeken via www.fivesteps.nl. Wil je meer weten? In de onderstaande video vertelt onze coach Polly wat je van haar kunt verwachten.
Comments


Aan de slag

Maak werk van mentale veerkacht.

FiveSteps zorgt voor mentaal veerkrachtige medewerkers. Download de app en probeer de kracht van FiveSteps.

bottom of page